Onze medewerkers

Miguel Van Hoof BIV 207 451
Miguel Van Hoof
 
Vastgoedmakelaar en tevens zaakvoerder/eigenaar van Vastgoed Walther Van Hoof. Hij is licentiaat in de rechten en het notariaat en bovendien een gedreven zakenman met visie en met een groot respect voor sociaal menselijke waarden, kwaliteit en service.
Veerle Van Hecke BIV 501 190
Veerle Van Hecke
 
Vastgoedmakelaar en al meer dan 17 jaar, met veel plezier en trots, één van onze vaste medewerkers. Ze is eveneens juriste van opleiding, met speciale licentie in fiscaliteit. Zij heeft een coördinerende functie en leidt samen met Miguel Van Hoof het team van vastgoedmakelaars en administratieve medewerkers.
Hatem Bahlouli BIV 507 387
Hatem Bahlouli
 
Vastgoedmakelaar en bestuurder. Opgeleid in de rechtspraktijk met als specialisatie bank en verzekeringen. Bedenker van de naam "Immoscoop". Hij is gedreven innoverend, en vastbesloten zijn klanten te bewijzen dat hun vertrouwen in hem meer dan gerechtvaardigd is.
Guy Coppens
Guy Coppens
 
Onze huisjurist met 15 jaar ervaring in het vastgoedrecht waakt over de juiste toepassing van de regels en zorgt dat de belangen van onze cliënten optimaal worden behartigd. Zijn betrachting is mogelijke problemen op een menselijke en transparante manier oplossen. Hij doet dat met toewijding en respect voor de rechten van alle betrokken partijen. Daarnaast staat hij Veerle en Miguel bij in het dagdagelijks bestuur van het kantoor en ons gedreven team.
Françoise Beghin BIV 505 981
Françoise Beghin
 
Vastgoedmakelaar & Expert Schatter voor residentieel vastgoed met een licentie economie en een jarenlange ervaring in human resources en marketing. Zij maakt sinds 5 jaar deel uit van ons team, en begeleidt verkopers tijdens het volledige traject. De klanten kunnen vertrouwen op haar brede kennis en ervaring.
Jessica De Schutter BIV 510 548
Jessica De Schutter
 
Opgeleid in de rechtspraktijk, is zij met haar toewijding en gedrevenheid een zeer waardevol lid in ons team. Als vastgoedmakelaar neemt zij verkoop onder haar vleugels van de nieuwbouwprojecten en het residentieel vastgoed. Eigenaars, huurders en kopers die reeds met haar hebben samengewerkt, zijn zeer tevreden over haar professionalisme, behulpzaamheid en klantvriendelijkheid.
Jay Meeus
Jay Meeus
 
Door zijn gedrevenheid en volhardend karakter om zijn job goed uit te oefenen, zijn de verkopers en eigenaars zeer tevreden over zijn dienstverlening. Met zijn goede dossierkennis is hij een gedreven contactpersoon voor onze eigenaars en zorgt hij voor een volwaardige opstelling van een verkoopdossier.
Karen Huys
Karen Huys
 
Zij neemt de verhuurdienst van de studentenkoten en de nieuwbouwappartementen voor haar rekening. Zij begeleidt zowel de verhuurders als kandidaat huurders in het volledige traject. Opgeleid in de rechtspraktijk, is zij met haar enthousiasme en klantvriendelijkheid een zeer waardevol lid in ons team.
Jelle Min BIV 513 181
Jelle Min
 
Opgeleid in de rechtspraktijk neemt Jelle de volledige verhuurdienst voor zijn rekening. Met zijn jeugdige enthousiasme streeft Jelle naar tevreden klanten. Tevens behandelt hij zijn dossiers zeer correct en nauwkeurig.
Hafida El Mousati
Hafida El Mousati
 
Office manager en een vaste waarde binnen ons kantoor. Zij zorgt met haar energieke karakter en positieve uitstraling voor een algemene goede sfeer op het kantoor. Samen met Kimberly zorgt zij voor de dagelijkse goede werking op het kantoor
Kimberly Potoms
Kimberly Potoms
 
Door haar jeugdige enthousiasme en wil om alles in goede banen te leiden, zorgt zij samen met Hafida voor de goede dagelijkse werking op kantoor.
U hier?
 
Het team van Vastgoed Van Hoof bestaat uit toffe collega’s die voor elkaar klaarstaan en die onze klanten steeds centraal plaatsen. Professionele opstart, opvolging en afhandeling van dossiers is dan ook iets waarin wij uitblinken.

Als vastgoedkantoor maken wij het verschil door onze familiale aanpak en de inhouse-kennis in zeer verscheidene nichemarkten. Daarnaast kunnen wij beroep doen op architecten en werfleiders van zusterondernemingen mochten er bouwtechnische vragen zijn.

Ben je op zoek naar de job van je leven, met de nodige uitdagingen in een jong team met carrière mogelijkheden? Bel ons vandaag nog!!Vastgoed Van Hoof

Vastgoed Walther Van Hoof nv
Prins Boudewijnlaan 112-116 • 2610 Wilrijk
Tel 03 449 25 00 • Fax 03 449 23 00
info@vastgoedvanhoof.be
 
 
 

Vastgoed Walther Van Hoof nv
Mechelsesteenweg 141 • 2540 Hove
Tel 03 449 25 00 • Fax 03 449 23 00
info@vastgoedvanhoof.be
 
 
 
immoscoop
Het landgoed
Kotnatie
iThemba