Meer service met een personal touch.


Om uw woning de maximale aandacht te geven, stellen wij een reclamemix op maat samen, varië rend van advertenties in kranten en de regionale pers tot aankondigingen op onze website en andere grote vastgoedsites.

Unieke website
Wij besteden enorm veel zorg aan het dagelijks updaten van onze website. Gemiddeld krijgen we maandelijks 43.000 bezoekers - 71% van deze bezoekers komt via een directe opzoeking op onze website terecht (niet via Immoweb, Hebbes, ...). Potentië le kopers vinden dus makkelijk hun weg naar onze vernieuwde en supergebruiksvriendelijke site.

Opvallende affichage aan het pand
Wij plaatsen duidelijk herkenbare borden die uw woning extra attentiewaarde geven. Als eerste en voorlopig enige vastgoedmakelaar in het Antwerpse, werken wij met lichtgevende borden om de visibiliteit van uw pand te optimaliseren.

Affichage in de kantooretalage
Wij presenteren uw woning steeds op affiches in de opvallende vitrines van onze kantoren. Al de gewenste reclamemogelijkheden leggen we maandelijks vast in een marketingplan. Elke maand ontvangt u ook een overzicht van de acties die wij voor u ondernomen hebben. Zo weet u steeds waar u aan toe bent.

Aanwezigheid in alle media
Internet, kranten en magazines, een wereld apart waar kennis en ervaring tellen. Via ons geavanceerd computersysteem staat uw pand al binnen de 24 uur online op verschillende websites. Ook de publicaties in kranten en magazines - in onze herkenbare en opvallende huisstijl - worden nauwgezet opgevolgd en aangepast wanneer nodig.

Eigen database
Onze eigen database staat voor 50 jaar ervaring in het uitbouwen van een uitgebreid netwerk van contacten. De kennis van de specifieke wensen van onze relaties zorgt voor een snelle match tussen verkopers en kopers.

Vastgoed Van Hoof

Vastgoed Walther Van Hoof nv
Prins Boudewijnlaan 112-116 • 2610 Wilrijk
Tel 03 449 25 00 • Fax 03 449 23 00
info@vastgoedvanhoof.be
 
 
 

Vastgoed Walther Van Hoof nv
Mechelsesteenweg 141 • 2540 Hove
Tel 03 449 25 00 • Fax 03 449 23 00
info@vastgoedvanhoof.be
 
 
 
immoscoop
Het landgoed
Kotnatie
iThemba