De juiste klik met klanten.

Eigenaar Edgard Casteleinestraat

Dag Jay, Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de professionaliteit waarmee je het verkoopdossier van ons appartement hebt begeleid. Je doorzettingsvermogen en je fantastische dienstverlening zijn voor het kantoor een prachtige reclame. Ik zal het kantoor Walther Van Hoof waar mogelijk zeker aanraden bij familie en vrienden. Ik wens je nog veel succes!

Verhuring Pakhuis Deurne

Dag Jelle, Nogmaals dank en proficiat voor de excellente service. Een verhuring binnen de maand , wat kan een verhuurder zich nog meer wensen. Ik zal met veel plezier jullie factuur betalen.

 

 

 

Verhuurd begin november 2018

Eigenaar Goudenregenlaan 22

Hallo Petra en Hatem, Ik dank jullie hartelijk voor jullie mooie en professionele samenwerking. Ik adviseer de naam van ' Walther Van Hoof ' graag aan mijn vrienden en kennissen.

 

 

Verkocht midden 2017

Vorige eigenaar Kontichtstraat 130, Edegem

Er was eens vorig jaar... Toen heb ik Hatem Bahlouli gemaild voor de verkoop van mijn huis in Edegem. Mijn grootste schrik was: hoe lang gaat het te koop staan? Slechts twee weken na de publicatie kon ik die schrik al laten vallen want een verkoopbelofte werd getekend. Dankzij je enthousiasme, netwerk en kennis is de verkoop van mijn woning verlopen zoals een sprookje. En iedereen leefde nog lang en gelukkig. Einde!

Verkocht begin 2017

Vorige eigenaar Hendriklei 52, Antwerpen

Een super en professionele ervaring gehad met NV Vastgoed Walther Van Hoof! Er was tevens een correcte en stipte opvolging van het dossier. De lijsten met de eventuele kopers waren zeer duidelijk opgesteld. 

Verkocht begin 2017

Vorige eigenaar appartement Hof Ter Beke, Hoboken

Ik zou graag mevrouw Van Hecke hartelijk willen bedanken voor haar medewerking. Haar advies om kleine herstellingen te verrichten alsook om het appartement te schilderen was zeer geslaagd. Overigens heb ik haar medewerking zeer aangenaam gevonden. Nogmaals dank!

Verkocht eind 2016

Vorige eigenaars Rucaplein 126, Wilrijk

Hiermede wens ik het volledige team van NV Vastgoed Walther Van Hoof van harte te feliciteren voor de efficiëntie en professionalisme waarmee de verkoop van ons appartement in Wilrijk verzorgd en opgevolg werd. De snelheid waarmee er voor ons een koper gevonden is, die de verhoopte prijs heeft aanvaard, zodanig dat wij slechts na een paar weken na de te koop stelling de compromis hebben kunnen tekenen bewijst nogmaals dat NV Vastgoed Walther Van Hoof een zeer sterk netwerk en marktkennis heeft ontwikkeld. Hartelijk dank voor jullie sympatieke klantgerichtheid.

Verkocht in oktober 2016

Vorige eigenaars Vincent Bavaisstraat 29

Wij willen Françoise bedanken voor de vlotte verkoop van ons huis. De akte wordt binnenkort ondertekend!

verkocht midden 2016

Vorige eigenaars Azalealei 16, Hove

Wij wensen Françoise te bedankten voor de vakkundige hulp bij de verkoop van mijn moeders huis. Niet alleen haar vakkenis maar ook haar luisterbereidheid en klantgerichtheid waren een zeer positieve ervaring voor ons. Haar raad en daad waren voor een zeer grote hulp voor mij. Ik zal zeker mijn kennissenkring van haar optreden op de hoogte brengen.

Verkocht in september 2016

Vorige eigenaars Prins Boudewijnlaan 273, Wilrijk

Deze namiddag werd de notariële akte van de verkoop van het huis verleden zonder enig probleem. De familie Bonami wenst Françoise Beghin te bedanken voor haar zeer succesvolle toewijding!

verkocht midden 2016

Nieuwe eigenaars Aalmoezenierstraat 71, Antwerpen

Gisteren is de akte verleden en is het dus ons huisje geworden! We willen Petra Van Bauwel heel erg bedanken voor de prachtige service. Voor het eerst in onze lange zoektocht hadden we het juist gevoel. Niet alleen bij het huis, maar ook bij haar eerlijkheid en openheid. Een echte verademing!

Verkocht midden 2016

Vorige eigenaars Reynaarstraat 40, Lint

Voor de verkoop van mijn huisje heb ik contact opgenomen met Vastgoed Van Hoof, een bekende firma. Dat bleek een goede keuze. De verkoop werd afgehandeld door Françoise Beghin, waar ik zeer tevreden over ben. Een dag na de aankondiging op de website was er reeds een optie en een koper. De afhandeling van de papieren nam wat meer tijd in beslag, maar werd op een zorgvuldige manier afgehandeld tot mijn grote tevredenheid. Françoise werkt zeer correct en zorgvuldig. Ik kan haar zeer zeker aanbevelen.

Verkocht midden 2016

Vorige eigenaars Rucaplein 6, Wilrijk

Françoise Beghin boezemde meteen vertrouwen in door haar vriendelijkheid en professionalisme; dit gevoel werd bevestigd door de bijzonder goed communicatie en proactieve en oplossings-georiënteerde attitude van Mevr Beghin tov mijzelf als de potentiële kopers en de uiteindelijke koper. Klasse!

Verkocht begin 2016

Vorige eigenaars Eeuwfeestlaan 31, Lier

Wij zouden u willen bedanken voor de correcte en vlotte afhandeling van de verkoop. Alles is vlekkeloos verlopen. Dank voor uw inzet en dat van het team!

verkocht juli 2015

Vorige eigenaars Fruithoflaan 28, Berchem

Hiermede houden wij eraan u te bedanken voor de bijzonder snelle verkoop van ons appartement. Kortom, een voorbeeld van professionele efficiëntie.

verkocht september 2015

Vorige eigenaars Alexander Franckstraat 213, Boechout

Ik wou jullie bedanken voor het goede werk dat jullie geleverd hebben voor de verkoop van ons appartement in Boechout!

verkocht midden 2015

Vorige eigenaars Rombaut Keldermansstraat 16 te Edegem

Bedankt voor het vlotte verloop van de verkoopsovereenkomst. Ik wil u en uw collega's feliciteren met de vriendelijke en correcte service die u ons gaf. De verkoop van het huis van mijn ouders  bleek minder gemakkelijk dan verwacht, maar u bleef proberen. Meer nog, het pand werd verscheidene malen opgenomen in een promotie-actie van het makelaarskantoor. Wat resulteerde in een uiteindelijke verkoop, waarin beide partijen zich konden vinden. Het was prettig samenwerken, waarvoor dank.

Verkocht april 2015

Vorige eigenaars Vremdesesteenweg 82 te Boechout

Op aanraden van een vriend ben ik bij Vastgoed Van Hoof terecht gekomen. In het begin wat sceptisch omdat er minder goede ervaringen had gehad met andere immo kantoren. Vanaf het begin werd er de nodige actie ondernomen om het winkelpand dat ik te koop aanbood in de kijker te zetten. Geen moeite was teveel voor Françoise Beghin om potentiële kopers te contacteren en ik werd professioneel op de hoogte gehouden, zowel per email als telefonisch. Wanneer er ernstige kandidaten waren, dan werd ik onmiddellijk op de hoogte gebracht. Had ik vragen, dan was 1 telefoontje voldoende om een antwoord te hebben, en was de lijn bezet bij Françoise dan was er Petra Van Bauwel die me te woord kon staan.

Correct, professioneel, betrouwbaar en eerlijkheid zijn maar enkele woorden om de aanpak en de begeleiding om een pand te verkopen te omschrijven.

Sceptisch? Helemaal niet meer... Bij een volgende verkoop weet ik met zekerheid bij wie ik terecht kan. Dankuwel Françoise en Petra voor de goede samenwerking!

Verkocht begin 2015

Vorige eigenaars Stijn Streuvelslaan 37 te Lier

Bij deze houden wij beide er nogmaals aan U, Petra en het ganse team te bedanken voor de verleende hulp bij de verkoop van onze woning. Een dikke proficiat aan allen die ervoor gezorgd hebben dat ons huis, na amper twee maanden, al verkocht was. Steeds aangename en vriendelijke contacten gehad met iedereen.

Ook de oplevering van ons nieuw appartement is, met dank aan Stijn De Boeck, voortreffelijk verlopen. Dikke proficiat Stijn!

Verkocht einde 2014

Vorige eigenaars George Ivanowlaan 21 te Deurne

Ingevolge de vraag wilde ik Hatem Bahlouli, toen als afgevaardigde van Walther Van Hoof Immo, onze visie op de afwikkeling laten weten. De door U bij aanvang geschatte tijd nodig om het pand in kwestie verkocht te krijgen bleek zeer correct (circa 3 maanden) en de door U geschatte verkoopprijs lag niet heel ver van hetgeen wij als minimum absoluut wensten te verkrijgen.

Verkoop werd gestart op basis van uw schatting €135.000 en vraagprijs €139.000, dewelke na verloop van een aantal weken - toen bleek dat de interesse toch niet overdreven groot was - teruggebracht werd na uw vraag en ons akkoord naar €135.000 vraagprijs om effectief €130.000 op te brengen die we minimaal wensten. Betreffende het aantal geïnteresseerden die zich gemeld hadden, hebben wij geen zicht, maar op het beslisssingsmoment meen ik dat er 2 kandidaten over bleven en waarvan één de uiteindelijke koper werd. De contacten die we met U hadden waren correct en professioneel, en in de lijn van onze eerdere ervaringen met Walther Van Hoof Immo, en die we daarom terug hadden gecontacteerd wegens die eerdere positieve ervaring.

Verkocht midden 2014

Vorige eigenaars Philips Verheyenstraat 3 te Edegem

De samenwerking met Vastgoed Walther Van Hoof was een prachtige ondervinding, buiten mijn verwachting, met woorden moeilijk te vertalen. Alles was naar wens en vlot verlopen. Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om Dhr Hatem en het ganse kantoor nogmaals te bedanken.

Verkocht begin 2015

Vorige eigenaars Menegemlei 88 te Deurne

Wij hebben vorig jaar met uw medewerker Hatem Bahlouli een heel goede ervaring gehad. Hij hielp ons met de verkoop van ons huis dat wij naar tevredenheid hebben verkocht. Verdere samenwerking was nodig omdat we een nieuw huis ozchten en dat ook via Hatem Bahlouli hebben in orde gemaakt. Bravo voor zulke medewerkers en het zal zeker niet voor direct zijn dat wij ons huis terug verkopen maar wij zullen hem zeker aanbevelen aan allen die een huis willen verkopen of kopen in onze vriendenkring en daarbuiten.

Verkocht einde 2013

Vorige eigenaars Korte Van Peltstraat 9, Antwerpen

Wij wensen Vastgoed Van Hoof te danken voor hun felicitaties met de verkoop van onze woning. De snelle verkoop hebben we te danken aan Hatem Bahlouli en de medewerkers van het kantoor.

Verkocht midden 2014

Vorige eigenaars Den Haaglaan 128, Hoboken

Wij wensen Dhr Hatem Bahlouli te danken en het ganse team van Dhr Van Hoof voor de vriendelijke en goede zorgen die we mochten ontvangen met de verkoop van ons huis. Wij wensen u nog veel succes toe.

Verkocht einde 2014

Verkopers Salvialei 9 te Hove

Het gesprek met kandidaat-koper is vanmiddag gunstig verlopen. Petra Van Bauwel had hierbij een belangrijke bemiddelingsrol die zij prima heeft ingevuld.

Wij wensen u te danken voor de professionele en aangename begeleiding van het verkoopproces van ons huis. Ook dank aan Petra, zij is een professionial in jullie dienstverlening als bemiddelaar!

Verkocht einde 2014

Vorige eigenaars Van Dijckstraat 65, Mortsel

Bedankt dames en ook firma Walther Van Hoof, voor jullie intense inzet die heeft geleid tot de verkoopsovereenkomst van ons huis. Een last en onzekerheid zijn van onze schouders verdwenen!

Eindelijk, het was voor ons een zware bevalling, 10 maanden, we begonnen de moed bijna te verliezen, maar na regen komt zonneschijn, hoewel je in België daar soms lang moet op wachten! Maar geduld is een mooie deugd en het deed ons dan ook deugd deze compromis te hebben kunnen ondertekenen.

Verkocht midden 2014

Vorige eigenares Lintsesteenweg 223, Hove

Ik wil mevrouw Beghin hartelijk danken voor de manier waarop zij ons dossier ter harte heeft genomen. Dankzij de professionele kennis en doeltreffende aanpak van haar en Petra Van Bauwel, is het pand redelijk snel verkocht geweest en aan zeer aanvaardbare voorwaarden. Zij volgden het project van zeer dichtbij op en informeerde ons bij elke ontwikkeling, ook nadat de verkoopsovereenkomst getekend was.

Verkocht midden 2014

Vorige eigenaars Geelhandlaan 61, Hove

Aangenaam verrast waren wij toen wij contact namen met het immobiliënkantoor Walther Van Hoof. Voor de verkoop van ons ouderlijk huis werd ons, drie broers, mevrouw Françoise Beghin toegewezen als verantwoordelijke.

Van haar kregen we een zeer gedetailleerd dossier over de woning, dat grondig onderbouwd was. Behalve erg onderlegd bleek Mevr Beghin ook zeer luisterbereid: dat kwam goed van pas in ons geval, gezien één van de broers nog in het ouderlijk huis woonde. Ook voor zijn wensen ivm een andere woonplek had zij oor, en ze hielp hem net zoals wijzelf bij zijn zoeken.

Zij informeerde ons over iedere stap in het verloop van de verkoop en maakte ons zo tot zeer tevreden verkopers. Wij willen graag bij iedere schatting/verkoop/aankoop van onroerend goed de diensten van Mevr Beghin aanprijzen.

Wij willen ook Mevr Beghin en Mevr Van Bauwel van harte bedanken voor hun toewijding en nauwkeurigheid bij de voor- en nabereiding van de compromis.

Verkocht midden 2014

Vorige eigenaars Rysheuvelstraat 12 te Berchem

Wij mochten gisteren na onze verkoopsvergadering van Petra Van Bauwel een flesje "bubbels" in ontvangst nemen. Dit was een zeer vriendelijk gebaar van U en Vastgoed Van Hoof. Wij gaan er dan ook vandaag op deze Valentijnsdag uitermate van genieten.

Tevens wensen wij u te bedanken voor de leuke verkoopsvergadering, welliswaar iets langer dan verwacht. Wij wensen u tevens te bedanken voor het vriendelijke gesprek en tevens ook voor uw super deskundige leiding van de verkoopsvergadering en de nuttige uiteenzetting die we mochten ontvangen. Natuurlijk wensen wij ook Dhr Eric Van Breedam te bedanken voor zijn onbegrenste inzet voor de goede gang van zaken en de verkoop van het appartement van mijn schoonmoeder.

 

 

Verkocht begin 2014


Vastgoed Van Hoof

Vastgoed Walther Van Hoof nv
Prins Boudewijnlaan 112-116 • 2610 Wilrijk
Tel 03 449 25 00 • Fax 03 449 23 00
info@vastgoedvanhoof.be
 
 
 

Vastgoed Walther Van Hoof nv
Mechelsesteenweg 141 • 2540 Hove
Tel 03 449 25 00 • Fax 03 449 23 00
info@vastgoedvanhoof.be
 
 
 
immoscoop
Het landgoed
Kotnatie
iThemba